Ontmoet het nieuwe jaar in de badkamer. Bijna elk bad in onze appartementen kunt u op zijn minst in twee zitten. Meer schuim voor bad, naaldolie, kaars en natuurlijk champagne! De meest chic-orale streling met champagne. Bubbels in het drankje creëren extra pikantensensaties. Alleen de moeite waard om een ​​beetje van tevoren te oefenen als je niet eerder Oral Carrieses met drankjes hebt geoefend. Maar niet op een man! Om een ​​echt onuitwisbare indruk te produceren tijdens het nieuwe jaar seks, is het

kamagra bestellen online

beter om hem niet te tonen, repetities en mislukte duplicas.

Je kunt ook waterdicht speelgoed inslaan en “de derde uitnodigen”. Voeg massage toe in de badgames – bijvoorbeeld een stopmassage zal je partner aangenaam verrassen – alles is vergeten over de benen van mannen, en trouwens, er is een punt dat verantwoordelijk is voor de erectie.

Nog een chip – eetbaar badschuim. Eet champagne, eet schuim met elkaar.

Scenario №2

Gieten? Nieuwjaar is gemaakt om verlangen te maken. Sommigen schrijven ze zelfs op papier, branden en drinken as met champagne. Koop eetbare verf in de sekswinkel en teken je gekoesterde wensen op het lichaam van de partner en onder de strijd om het klokkenspel. Dan zal alles uitkomen!

Scenario nummer 3

Tafel opstelling. Vergeet Olivier en Fried Chicken – het prikkelt niet. Zich verstrikt naar exotisch fruit, siroop en slagroom. Laat u op de feestelijke tafel als hoofdgerecht zijn. Let op: om zelf prachtig “serveren”, is een bepaalde vaardigheid vereist. Vooraf gesneden, geen producten reserveren.

Scenario №4

Meer sneeuw! Koop droge sneeuw in aërosolcilinders, confetti en serpentine. Een man zal graag deelnemen aan de slaapkamerdecoratie en met name bedden. Meer verschillende lichten en slingers! Trouwens, de meest risicovolle meisjes kunnen de slinger op zichzelf plaatsen: alleen pre-controleer of zijn gloeilampen niet te snel heet zijn. En voordat hij liefde maakt, is het beter om het van jezelf te verwijderen.

Scenario nummer 5

Massage hete mandarijnen. Denk je dat je al alles hebt geprobeerd met je helft die je kunt? Vooral voor oudejaarsavond in geheimen uitgevonden de massagetechniek met hete mandarijnen. Er is tenslotte niets nieuw jaar dan mandarijnen, en tegelijkertijd citrusvruchten – Great Aphrodisiac. Op oudejaarsavond, wanneer alles wat er gebeurt helderder en emotioneel, met behulp van massage, kunnen mandarins een prachtig anker van je geliefde creëren. Nu wanneer het naar mandarijnen zal kijken of hun geur voelt – ongeacht de tijd van het jaar – hij zal aan je denken.

Voordat u een massage maakt, verwarmt u de mandarijnen – u kunt ze in warm water gooien. Wanneer het fruit verwarmd, maak het paar schoon – de geur van hete mandarijnen zal gewoon verbluffend zijn. In warm water kun je een snufje kaneel gooien (als jij en je partner van haar geur houden). Massage kan worden gedaan als een gezuiverde mandarijn – dan zal het praktisch zonder boter zijn, maar met veel sap. Of, als u bang bent voor de huidreactie, neem de massageolie (of geurloos of ook met de geur van Mandarijn) en maak een massage met ruwe vruchten. Raak de gevoelige zones van de partner aan, “Teken” erop. We raden aan om van boven naar beneden te masseren, eindigend met de vingers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.