Dit fenomeen wordt geassocieerd met het niveau van libido – iedereen heeft zijn eigen. Je taak is om naar je lichaam te luisteren en je persoonlijke niveau van seksuele aantrekkingskracht te identificeren. Het gebeurt vaak dat meisjes met een lager libido lijden aan het gebrek aan seks, niet fysiek, maar moreel. Ze beginnen te zoeken naar niet-bestaande tekortkomingen en lijden aan verworven complexen. In feite bestaan ​​er geen seksuele normen. Ze worden opgelegd door de maatschappij en uw eigen omgeving. Vergeet niet dat u zelf in zaken van het persoonlijke leven de regels en normen installeert. Dus stop met het melden.

Onderzoek je lichaam

Freud zou een dame voorspellen zonder onderbewuste passie voor het vullen van de productmand door baguettes, komkommers, wortels en bananen. Je leeft op een ander moment, en om masturbatie te doen sildenafil bestellen, je hoeft niet naar de markt te gaan voor producten. Als je nog geen partner hebt, is het tijd om mijn lichaam te bestuderen. Seksuele energie die zich in het lichaam verzamelt, snelt zich naar uw erogene zones – zelfs die u niet vermoedt. Masturbatie kan nieuwe sensuele ervaring worden en uw seksuele horizons uitbreiden.

Geloof geen sprookjes

Als je denkt dat je van de tijdelijke afwezigheid van seksuele relaties, je “alles raakt” daar “(en je wordt weer een maagd, alleen ervaren), of vergeet wat seks is en hoe ze dat doen, kalmeren. Onderdrukking van seksualiteit zal slechts over een paar jaar komen en misschien helemaal niet. Vergeet hoe seks te hebben, net als het om een ​​fiets te krijgen, het is onmogelijk: als ik weer leerde, dan zul je het niet zien. Nou, ik zal er niet “daar” niet in staat zijn om fysiologische redenen te zijn. Is dat een beetje versmalend.

Zoek een vervanging

Dat de meest “nervositeit”, die de meeste vrouwen zonder seks, afkomstig is van het gebrek aan ontslag. Er is nergens om buitensporige energie te gaan, en het wordt omgevormd tot zenuwen. Om verstoringen en hysterica te voorkomen, herleft u het tweede punt en onmiddellijk na het starten van sublimeren. Stuur de energie-rue naar een carrière of kont zelf een nieuwe hobby uit. De resultaten zullen u verrassen – Hoge prestaties en concentratie leiden tot het bereiken van succes in het geselecteerde gebied in de kortst mogelijke tijd. Trouwens, vergeet niet van sport. Hij zal helpen het lichaam in een toon te houden, de stemming te verhogen en seks te verwijderen.

Arts!

Geslacht na een lange onthouding is als een stuk cheesecake na dieet: paradijsplezier. Na gedwongen honger in je lichaam, accumuleert seksuele energie en sensualiteit exacerbates. En wat is het meest interessant, een blik op seks! In het begin wil ik het ontbrekende bedrag vullen en ga dan naar de kwaliteit, en probeer het maximale plezier en kansen uit elke daad uit te drukken. Dus vang het moment!

Leave a Reply

Your email address will not be published.