De belangrijkste gedachte – hoe niet te vallen! Pold Pad, focus op handen en benen. Alleen zodat je iets in de douche kunt portretteren zonder een volgend bezoek aan het trauma.

2. Hij ziet niets

Water stroomt over het gezicht en het lichaam, plonsen vallen in de ogen, dus al

kamagra super

je verleidelijke bochten passeren letterlijk door hem! Zo’n gevoel dat langs een waterglijbaan rolt, maar alles is veel gevaarlijker dan in het waterpark.

3. Je haar belemmert

Als ze op zijn minst de schouders bereiken – schrijven ze verdwenen, zullen ze in zijn mond vallen en interfereren met het kijken naar minstens ergens.

4. Voordat seks in de ziel is om een ​​douche te nemen

Vooral als alles er niet in de ochtend gebeurt. In de tussentijd is het schoon, het kan verward worden elk verlangen om daar door te gaan, maar al met jou.

vijf. Beter om alles in grote ziel te doen

In de films vertonen dergelijke scènes enorme maten in de badkamer, waar geen gordijnen zijn waarvoor u zich kunt vasthouden aan, en in het algemeen kunt u daar wonen. En in gewone douchecabines is het erg ongemakkelijk!

6. Seks is heel anders

Ten eerste heb je misschien niet genoeg smeermiddel, omdat water wordt gespoeld. Ten tweede bent u niet zo comfortabel om te staan. Ten derde, ook, maar bekent hij?

7. Weinig mogelijke pose

Na alle twee en een half te hebben geprobeerd, die in deze omstandigheden kan worden bezet, wil je misschien doorgaan op de vloerdoek. Dit is ook seks in de ziel!

8. Hij was zo lang nooit in de ziel

Echt, wat kan je nog meer doen?

negen. Hij heeft het koud

Water giet warm, maar beiden worden altijd niet onder haar jets geplaatst.

10. Soul muren zeker al lang niet zeep

Hij zal het opmerken als er een enorme laag vuil is. Nou, in ieder geval zult u spijt hebben dat het niet is voorbereid. Over het algemeen, solide positieve emoties!

Leave a Reply

Your email address will not be published.